Stojković šokirao Danca! Hjulmand se sigurno uhvatio za glavu kad je video tim

od strane | jun 26, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Kasper Hjulmand, selektor Danske, posle remija sa Srbijom (0:0) priznao je da ga je Dragan Stojković iznenadio sa startnih 11.

Danci su izborili mesto među 16 najboljih timova na šampionatu, pa su bili zadovoljni posle 0:0 sa „orlovima“. Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković šokirao je sve Srbe izborom tima na početku meča, ali je iznenađen bio i Hjulmand.

– Nije bilo Dušana Vlahovića, Sergeja Milinković-Savića, Dušana Tadića… Da budem iskren Srbija nas je iznenadila. Meni se kao igrač dopada Lazar Samardžić, imao je sjajnu sezonu u Udinezeu, bio je odličan protiv Slovenije i očekivao sam ga protiv nas. A, znali smo da ćemo se sa momcima koji su ostali na klupi suočiti u drugom delu, jer su Srbi koji su ušli bili sveži, pritisli su nas sa četiri napadača i to je očigledno bio plan selektora Stojkovića. Srećom, uspeli smo da na to odgovorimo – kazao je posle meča Danac.

Foto: tanjug/ap

Kasper Hjulmand zadovoljan remijem

Žuti kartoni su odlučili ko će da bude drugi u C grupi. Danci su zbog javne opomene manje od Slovenije, zakazali okršaj sa Nemačkom u osmini finala.

– Nisam brinuo oko toga, ali smo se dogovorili pre meča da ne dobijemo neki glupi karton. Ne možete u važnom susretu da igrate tako da usput razmišljate hoćete li biti sankcionisani ili ne. Nemačka je fantastična fudbalska zemlja, baš se vidi da ljudi ovde vole fudbal. Jedva čekam susret sa jakim timom. Svaki put dosad kad smo igrali protiv snažnog, tima pokazali smo se u dobrom svetlu -rekao je Hjulmand. 

Bonus video

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs