Otkriveno pola kilograma kokaina i 30.000 evra! Dvojica beogradskih dilera iza rešetaka!

od strane | jun 28, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su D. D. (28) i Z. L. (27) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresanjem i pregledom nekoliko lokacija na teritoriji Beograda koje su koristili osumnjičeni, pronađeno je više paketa sa materijom za koju se sumnja da je kokain, bruto težine oko 500 grama, kao i veća količina domaćeg i stranog novca u iznosu od oko 30.000 evra, saopštio je MUP.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

sledeća vest

TV

Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

JOŠ TV VESTI



Opširnije

Izvor: Informer.rs