Evro Book d.o.o. vrši predugovorno obaveštavanje kupaca na način da kupcima prikazuje sve specifikacije i karakteristike proizvoda, kao i da prikazuje specifikaciju celokupne kupovine neposredno pre odlaska na stranicu za plaćanje.

1. Opis načina isporuke robe

1.1 Status robe: „U magacinu”

Nakon završetka procesa online kupovine, kreira se narudžbina i roba se rezerviše u magacinu.

1.2 Status robe: „Pripremljeno za transport”

Narudžbina se iz magacina odvaja i priprema za transport.

1.3 Status robe: „Čeka se na isporuku”

Za narudžbine pripremljene za transport do 15h radnog dana, šalje se zahtev službi za isporuku.

1.4 Status robe: „Isporučeno”

Narudžbina je isporučena na željenu adresu.

1.6 Status robe: „Nije isporučeno”

Narudžbina nije isporučena na željenu adresu. U napomeni će stajati razlog zbog kojeg roba nije isporučena.

2. Rokovi dostave


2.1 Procena roka za isporuku robe

Nakon slanja narudžbine za isporuku robe potrebno je:

Isporuka poštom – 2 do 6 poslovnih dana. 
Isporuka putem kurirske službe – 1 do 2 radna dana.

3. Troškovi isporuke


Poštarina za sve narudžbine iznosi 200 dinara, za narudžbine veće od 2 000 dinara poštarina je besplatna. 

Troškovi isporuke narudžbine će biti jasno predstavljeni, izdvojeni i lako vidljivi u odnosu na cenu proizvoda, sa kojom će u zbiru formirati ukupnu cenu koja će biti jasno istaknuta i naznačena.

4. Povraćaj robe

Povraćaj robe se koristi isključivo u slučaju reklamacije. Ukoliko je roba plaćena karticom putem interneta, Evro Book d.o.o. je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja.
Više o uslovima reklamacija pogledajte pod Reklamacije.

5. Reklamacija u garantnom roku

Reklamacije se mogu podneti isključivo u slučaju kada je isporučeni proizvod oštećen, nekompletan ili ne odgovara specifikaciji narudžbine.
Reklamacije slati na reklamacije@evro Book.com 

Izjava o odustanku od kupovine

Obaveštavanje potrošača o pravu na odustanak

6. Izjava o zaštiti privatnosti i prikupljanju ličnih podataka korisnika i njihovom korišćenju

Polisa privatnosti
Naše obaveze u očuvanju privatnosti korisnika


Evro Book d.o.o. se zalaže za očuvanje principa privatnosti u sakupljanju, korišćenju i zaštiti korisničkih informacija. U skladu sa ovim načelima Evro Book d.o.o.:

- Dostavlja obaveštenja korisnicima po ustaljenoj praksi.
- Omogućava izbor na koji način će se podaci koristiti u marketinške svrhe.
- Obezbeđuje mogućnost ažuriranja ili promene podataka.
- Ograničava dostupnost vaših informacija.
- Omogućava kontakt u vezi sa pitanjima koja su vezana za zaštitu privatnosti.

Evro Book d.o.o. veoma ceni odnos koji ima sa svojim kupcima i odgovorno je posvećen upravljanju informacijama o korisnicima. Velika pažanja je usmerena ka čuvanju ličnih informacija, u skladu sa postojećim zakonima o privatnosti i u skladu sa internim standardima i praksom.

Polisa zaštite privatnosti Evro Book d.o.o.

Ova Polisa opisuje informacije i praksu u zaštiti privatnosti koja se primenjuje u maloprodajnim objektima Evro Book d.o.o., web stranici evro Book.com i svim drugim lokacijama, prilikama i dešavanjima na kojima se prikupljaju informacije od strane Evro Book d.o.o. ili u njegovo ime. Kada nam prosledite vaše lične informacije, pristajete na praksu korišćenja informacija na način kako je to opisano u ovoj Polisi.

Primenjivost ove Polise ne važi na web stranicama van domena evrobook.com i Evro Book d.o.o., a kojima se pristupa sa Evro Book d.o.o. web stranice putem veza ka drugim internet prezentacijama koje su u vlasništvu trećeg lica. Želimo da vas podstaknemo da pročitate Polise o zaštiti privatnosti ovih drugih internet stranica kako bi saznali na koji način oni sakupljaju, koriste, razmenjuju i obezbeđuju vaše podatke.


Tipovi obaveštenja korisnicima

- oglas
- liflet
- newsletter
- poštansko pismo
- katalog
- telefonski poziv

Tipovi prikupljanih informacija

Informacije koje Evro Book d.o.o. može prikupljati su: 
- vaše kontakt informacije (ime, prezime, poštanska i e-mail adresa, broj telefona); 
- informacije za isporuku (adresa za isporuku); 
- informacije ličnog izbora (lista željenih proizvoda, komentari o ponuđenim proizvodima…). 

Prikupljanje informacija

U toku kupovine ili tokom korišćenja naših servisa ili usluga, možemo vam zatražiti vaše lične informacije. To se može desiti u sledećim slučajevima: 

- prilikom online registracije korisničkog naloga; 
- pri kupovini proizvoda; 
- prilikom korišćenja nekog servisa ili usluge; 
- pri dostavi; 
- ako ušestvujete u nagradnim igrama, poklonima, anketama i istraživanjima; 
- ako uspostavljate kontakt preko web stranica ili u knjižarama koje prihvataju člansku karticu;
- ako učestvujete u drugim aktivnostima Evro Book d.o.o.. 

Korišćenje informacija

Prikupljene informacije se koriste u sledećim slučajevima:

- popunjavanje formi u zahtevima za informacijama; 
- organizacija i administracija članskog kluba; 
- obezbeđivanje i pružanje korisničkih servisa; 
- organizacija i administracija nagradnih igara, poklona, anketa i istraživanja; 
- ponuda novih proizvoda i servisa; 
- poboljšanje efektivnosti naše web stranice, marketinških aktivnosti, servisa i ponude; 
- sprovođenje istraživanja i analiza; 
- slanje informacija u marketinške svrhe; 
- obavljanje drugih poslovnih aktivnosti. 

Prikupljanje informacije o drugim ili od drugih osoba

Ukoliko nam dostavite informaciju o drugim osobama, ili ako druge osobe dostave informacije o vama, iste će biti korišćene striktno u svrhe za koje su i dostavljene. Kao primer ovog tipa informacija možemo da navedemo adresu prijatelja na koju će biti dostavljena porudžbina, ili e-mail adresa prijatelja koja je zabeležena preko opcije „Preporučite prijatelju” ili preko nekih drugih opcija.

Prosleđivanje ličnih informacija

Evro Book d.o.o. ne prodaje i ne iznajmljuje vaše lične podatke trećim licima.

 
Mogućnost ne prihvatanja marketinških aktivnosti
Jednom kada prikupimo vaše podatke, možemo Vam poslati marketinška obaveštenja koja sadrže povoljne ponude, promocije, prodajne akcije i ostale sadržaje. U svakom trenutku imate opciju ne prihvatanja budućih marketinških obaveštenja.

Za prestanak primanja marketinških obaveštenja, molimo Vas da preduzmete neku od sledećih opcija:

- Sledite uputstva za odjavu u primljenim marketinškim obaveštenjima koja su poslata sa naše strane.
- Putem slanja e-maila na prodaja@evrobook.com sa temom “Odjava”.

Pri slanju e-maila ili poštanskog pisma, molimo Vas da upišete svoje puno ime i prezime, adresu, broj telefona, e-mail adresu i da specifično naznačite koji tip marketinškog oglašavanja (n.p.r. e-mail, direktna poštanska pisma ili telefonske pozive) ne želite da dobijate. Na taj način će biti osigurana Vaša identifikacija u našem sistemu kako bi uspešno procesirali Vaš zahtev.

Evro Book d.o.o. će preduzeti neophodne korake kako bi implementirali Vaš zahtev za prestanak dobijanja marketinških obaveštenja. Molimo Vas da notirate da zbog obrade podataka, poštanskih i sistemskih rokova, ova procedura može potrajati 10 radnih dana za e-mail poruke i 6 nedelja za direktno slanje pošte. Dok ova promena ne stupi na snagu, moguće je da ćete u tom periodu i dalje dobijati naša marketinška obaveštenja.

Takođe treba notirati da i kada se odjavite od prijema marketinških obaveštenja, moguće je da ćete i dalje dobijati poslovna obaveštenja kao što su potvrde o naručivanju robe, informacije o povraćaju robe, informacije o statusu članskog kluba ili ostala obaveštenja koja se tiču kompanije Evro Book.

Obezbeđivanje sigurnosti za lične podatke

Bilo da kupujete putem Interneta ili u našim knjižarama, primenjuju se mere bezbednosti i razumne predostrožnosti kako bi se sprečio gubitak, zloupotreba i neovlašćeni pristup Vašim ličnim podacima koji su pod našom kontrolom. Evro Book d.o.o. ne može da osigura ili garantuje sigurnost bilo kog podatka koji se prosleđuje putem elektronske pošte, tako da to radite na sopstvenu odgovornost.

S’ obzirom da je sigurnost Vaših ličnih podataka visok prioritet, preduzet je određen broj akcija kako bi omogućio pouzdan, tačan i siguran transfer podataka. Web stranice evrobook.com koriste tehnologiju enkripcije, kao što je Secure Sockets Layer (SSL), kako bi se zaštitili Vaši lični podaci tokom transfera podataka. SSL vrši enkripciju podataka iz porudžbine, kao što su Vaše ime, prezime, adresa i broj kreditne kartice.

Kako bi podigli nivo sigurnosti, prilikom kreiranja korisničkog naloga na našim Web stranicama, potrebno je da odaberete ličnu šifru koja bi trebalo da sadrži od 6 do 30 slovnih karaktera uključujući kombinaciju i slova i brojeva. Lično ste odgovorni za očuvanje tajnovitosti vaše šifre ili podataka o korisničkom nalogu.

Korišćenje Internet kolačića (Cookies), ostalih tehnologija i trećih lica za prikupljanje podataka

Internet kolačić je mala datoteka koju Web stranica ili e-mail poruka šalje Vašem Internet čitaču, koji ga onda može sačuvati na Vašem hard disku. Naše Web stranice i e-mail poruke koriste Internet kolačiće kako bi maksimalno personalizovali proceduru kupovine na našim Web stranicama. Kolačić simulira neprekidnu konekciju. Oni omogućavaju čuvanje informacija o Vašim podešavanjima i sesijama i dozvoljava pristup Web stranicama bez ponovne personalizacije.

Web čitač (browser) se može podesiti da ne prihvata Internet kolačiće. U tom slučaju ćete biti u mogućnosti da gledate naše Web stranice, ali nećete moći da kreirate korisnički nalog ili da napravite porudžbinu.

Naš Web server automatski sakuplja informacije kao što su adresa (URL) Web stranice sa koje ste došli, koje stranice ste posetili na našoj Internet prezentaciji, koji Web čitač koristite za pregled naših Web stranica i ostale statističke podatke koji nam pomažu da shvatimo i razumemo kako posetioci koriste naše Web stranice.

Web stranica www.evrobook.com koristi servise koje obezbeđuju treća lica i koja u naše ime, putem interneta, analiziraju saobraćaj i posećenost naše Web stranice. Na taj način mogu biti prikupljane anonimne informacije o Vašim posetama našim Web stranicama i Vašoj interakciji sa našim oglašavanjima. Za te potrebe se mogu koristiti tehnologije slične onima koje smo opisali u prethodnim pasusima, kako bi se izmerila efikasnost oglašavanja i e-mailova.

Ažuriranje ličnih podataka

Evro Book d.o.o. želi da Vaši lični podaci budu tačni i kompletni. Obezbedili smo nekoliko različitih metoda za ažuriranje istih.

Ako ste kreirali korisnički nalog na www.evrobook.com Web stranici, možete ažurirati Vaše podatke nakon prijave.

1.Pozovite naš Call Centar na broj telefona: 011/34-46-618
2.Pošaljite zahtev na e-mail: prodaja@evrobook.com 

Sakupljanje informacija od dece

Evro Book d.o.o. neće svesno ili namerno sakupljati lične podatke od dece putem Interneta, koja su mlađa od 13 godina.

Zalažemo se za zaštitu prava dece!

Kontakt

Ukoliko imate pitanja ili pritužbe koje se tiču privatnosti i sigurnosti Vaših podataka, ili ukoliko imate saznanja ili sumnju o narušavanju privatnosti ili sigurnosti, molimo Vas da nas kontaktirate na neki od sledećih načina:

1.Pozovite naš Call Centar na broj telefona: 011/34-46-618
2.Pošaljite e-mail na: info@evrobook.com

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

Izjava o PDV

U cene je uračunat PDV.

7. Zaštita poverljivih podataka o transakciji prilikom online kupovine

Prilikom kupovine u internet prodavnici www.evrobook.com poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najaktuelnije (state of the art) tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Ni jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

 

Izjava o zaštiti privatnosti i prikupljanju ličnih podataka korisnika i njihovom korišćenju

Polisa privatnosti

 

Naše obaveze u očuvanju privatnosti korisnika: 

Evro Book knjižare se zalažu za očuvanje principa privatnosti u sakupljanju, korišćenju i zaštiti korisničkih informacija. U skladu sa ovim načelima, Evro Book DOO:

- dostavlja obaveštenja korisnicima po ustaljenoj praksi;
- obezbeđuje mogućnost ažuriranja ili promene podataka;
- ograničava dostupnost vaših podataka;
- omogućava kontakt u vezi pitanja koja su u vezi sa zaštitom privatnosti.

Evro Book visoko ceni odnos koji ima sa svojim kupcima i odgovorno je posvećen upravljanju informacijama o korisnicima. Velika pažanja je usmerena ka čuvanju ličnih informacija, u skladu sa postojećim zakonima o privatnosti i u skladu sa internim standardima i praksom.

Ova Polisa opisuje informacije i praksu u zaštiti privatnosti koja se primenjuje u maloprodajnim objektima Evro Book DOO, ovim web stranicama, kao i svim drugim lokacijama, prilikama i dešavanjima na kojima se prikupljaju informacije od strane Evro Book DOO ili u njegovo ime. Kada nam prosledite vaše lične informacije, pristajete na praksu korišcenja informacija na način kako je to opisano u ovoj Polisi.

Primenjivost ove Polise ne važi na web stranicama van domena evrobook.com, a kojima se pristupa sa naših web stranica putem veza ka drugim internet prezentacijama koje su u vlasništvu trećeg lica. Želimo da vas podstaknemo da pročitate Polise o zaštiti privatnosti ovih drugih internet stranica, kako bi saznali na koji način oni skupljaju, koriste, razmenjuju i obezbeđuju vaše podatke.

Tipovi prikupljanih informacija

Informacije koje Evro Book d.o.o.može prikupljati su:
- vaše kontakt informacije (ime, prezime, poštanska i e-mail adresa, broj telefona); 
- informacije za isporuku (adresa za isporuku); 
- informacije ličnog izbora (lista željenih proizvoda, komentari o ponuđenim proizvodima…). 

Prikupljanje informacija

U toku kupovine ili tokom korišćenja naših servisa ili usluga, možemo vam zatražiti vaše lične informacije. To se može desiti u sledećim slučajevima:

- prilikom online registracije korisničkog naloga; 
- pri kupovini proizvoda; 
- prilikom korišćenja nekog servisa ili usluge; 
- pri dostavi; 
- ako ušestvujete u nagradnim igrama, poklonima, anketama i istraživanjima; 
- ako uspostavljate kontakt preko web stranica ili u knjižarama koje prihvataju člansku karticu;
- ako učestvujete u drugim aktivnostima Evro Book d.o.o.

Korišćenje informacija

Prikupljene informacije se koriste u sledećim slučajevima:

- popunjavanje formi u zahtevima za informacijama; 
- organizacija i administracija članskog kluba; 
- obezbeđivanje i pružanje korisničkih servisa; 
- organizacija i administracija nagradnih igara, poklona, anketa i istraživanja; 
- ponuda novih proizvoda i servisa; 
- poboljšanje efektivnosti naših web stranica, marketinških aktivnosti, servisa i ponude; 
- sprovođenje istraživanja i analiza; 
- slanje informacija u marketinške svrhe; 
- obavljanje drugih poslovnih aktivnosti. 

Prosleđivanje ličnih informacija

evrobook.com ne prodaje i ne iznajmljuje vaše lične podatke trećim licima.

Mogućnost neprihvatanja marketinških aktivnosti

Jednom kada prikupimo vaše podatke, možemo vam poslati marketinška obaveštenja koja sadrže povoljne ponude, promocije, prodajne akcije i ostale sadržaje. U svakom trenutku imate opciju neprihvatanja budućih marketinških obaveštenja od nas.

Za prestanak primanja marketinških obaveštenja, molimo vas da preduzmete neku od sledećih opcija:

- Sledite uputstva za odjavu u primljenim marketinškim obaveštenjima koja su poslata sa naše strane.
- Putem slanja e-maila na adresu prodaja@evrobook.com sa temom Odjava.

Pri slanju e-maila ili poštanskog pisma, molimo vas da upišete svoje puno ime i prezime, adresu, broj telefona, e-mail adresu i da specifično naznačite koji tip marketinškog oglašavanja (npr. e-mail, direktna poštanska pisma ili telefonske pozive) ne želite da dobijate. Na taj način će biti osigurana vaša identifikacija u našem sistemu kako bi uspešno procesirali vaš zahtev.

evrobook.com će preduzeti neophodne korake kako bi implementirali vaš zahtev za prestanak dobijanja marketinških obaveštenja. Molimo vas da notirate da zbog obrade podataka, poštanskih i sistemskih rokova, ova procedura može potrajati 10 radnih dana za e-mail poruke i 6 nedelja za direktno poslatu poštu. Dok ova promena ne stupi na snagu, moguće je da ćete u tom periodu i dalje dobijati naša marketinška obaveštenja.

Takođe treba notirati da, i kada se odjavite od prijema marketinških obaveštenja, moguće je da ćete i dalje dobijati poslovna obaveštenja kao što su potvrde o naručivanju robe, informacije o povraćaju robe, ili ostala obaveštenja koja se tiču Evro Book DOO kompanije.

Obezbeđivanje sigurnosti za lične podatke

Bilo da kupujete putem Interneta ili u našim knjižarama, primenjuju se mere bezbednosti i razumne predostrožnosti kako bi se sprečio gubitak, zloupotreba i neovlašćeni pristup vašim ličnim podacima koji su pod našom kontrolom. Evrobook.com ne može da osigura ili garantuje sigurnost bilo kog podatka koji se prosleđuje putem elektronske pošte, tako da to radite na sopstvenu odgovornost.

S obzirom na to da nam je sigurnost vaših ličnih podataka visok prioritet, preduzet je određen broj akcija kako bi se omogućio pouzdan, tačan i siguran transfer podataka. Web stranice evrobook.com koriste tehnologiju enkripcije, kao što je Secure Sockets Layer (SSL), kako bi se zaštitili vaši lični podaci tokom transfera podataka. SSL vrši enkripciju podataka iz porudžbine, kao što su vaše ime, prezime, adresa i broj kreditne kartice.

Kako biste podigli nivo sigurnosti, prilikom kreiranja korisničkog naloga na našim web stranicama, potrebno je da odaberete ličnu šifru koja bi trebalo da sadrži od 6 do 30 slovnih karaktera uključujući kombinaciju i slova i brojeva. Lično ste odgovorni za očuvanje tajnovitosti vaše šifre ili podataka o korisničkom nalogu.

Korišćenje Internet kolačića (Cookies), ostalih tehnologija i trećih lica za prikupljanje podataka

Internet kolačić (Cookie) je mala datoteka koju web stranica ili e-mail poruka šalje vašem internet čitaču, koji ga onda može sačuvati na vašem hard disku. Naše web stranice i e-mail poruke koriste internet kolačiće kako bi maksimalno personalizovali proceduru kupovine na našim web stranicama. Kolačići simuliraju neprekidnu konekciju. Oni omogućavaju čuvanje informacija o vašim podešavanjima i sesijama, i dozvoljava pristup web stranicama bez ponovne personalizacije.

Web čitač (Browser) se može podesiti da ne prihvata internet kolačiće. U tom slučaju bićete u mogućnosti da gledate naše web stranice, ali nećete moći da kreirate korisnički nalog ili da napravite porudžbinu.

Naš web server automatski sakuplja informacije kao što su adresa (URL) web stranice sa koje ste došli, koje stranice ste posetili na našoj internet prezentaciji, koji web čitač koristite za pregled naših web stranica, i ostale statističke podatke koji nam pomažu da shvatimo i razumemo kako posetioci koriste naše web stranice.

Web stranice evrobook.com koriste servise koje obezbeđuju treća lica koja, u naše ime, putem interneta, analiziraju saobraćaj i posećenost naših web stranica. Na taj način mogu biti prikupljane anonimne informacije o vašim posetama našim web stranicama i vašoj interakciji sa našim oglašavanjima. Za te potrebe mogu se koristiti tehnologije slične onima koje smo opisali u prethodnim pasusima, kako bi se izmerila efikasnost oglašavanja i e-mailova.

Ažuriranje ličnih podataka

Evrobook.com želi da vaši lični podaci budu tačni i kompletni. Obezbedili smo nekoliko različitih metoda za ažuriranje istih:

Ako ste kreirali korisnički nalog na evrobook.com web stranicama, možete ažurirati svoje podatke nakon prijave.
U gornjem desnom uglu kliknite na vaše korisničko ime. Kada izmenite željene podatke kliknite na Sačuvaj

Prikupljanje informacija od dece

Evro Book d.o.o. neće svesno ili namerno putem interneta sakupljati lične podatke od dece mlađe od 13 godina.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji prilikom online kupovine

Prilikom kupovine u internet prodavnici poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najaktuelnije (state of the art) tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Ni jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

 

Reklamacije

Postupak reklamacije neispravno isporučenih proizvoda

Shodno Zakonu o zaštiti potrošača, kupac ima pravo da raskine ugovor o kupovini na daljinu.

Reklamacije se mogu podneti isključivo u slučaju kada je - isporučeni proizvod oštećen, nekompletan ili ne odgovara specifikaciji narudžbine. Kupac je dužan da prijavi reklamaciju u roku od 14 radnih dana od momenta prijema pošiljke.

Povrat robe se u tom slučaju vrši na naš trošak a prijava ide u jednostavna tri koraka:

1.  Pošaljite zahtev na adresu info@evrobook.com

U slučaju reklamacije obavezno navedite:

Vaše ime i prezime

e-mail adresu

broj fakture ili gotovinskog računa koji ste dobili sa robom

razlog reklamacije

 2.  Artikle namenjene za povrat spakujte u originalnu ambalažu i obavezno priložite fakturu ili gotovinski račun, a na koverti napišite „reklamacija“ i broj dokumenta koji ste dobili. Molim Vas da ne zaboravite da priložite originalni dokument (fakturu ili gotovinski račun) jer bez nje nećemo biti u mogućnosti da zamenimo robu.

3.  U trenutku kada dostavljač isporuči ispravan proizvod od Vas će preuzeti proizvod koji vraćate odnosno reklamirate. Dostavljač ne sme preuzeti proizvod ako on nije upakovan u originalnu ambalažu. Zato Vas molimo da se obavezno pridržavate tačke 2  kod slanja paketa namenjenog za reklamaciju.

Oštećene ili pogrešno isporučene artikle šaljemo odmah po prijemu Vaše reklamacije.

 

Izjava o povraćaju sredstava u slučaju plaćanja platnim karticama

 

U slučaju kada nisu u mogućnosti da artikal za koji prihvataju reklamaciju zamene adekvatnim, drugim primerkom, web knjižara Evro - Book se obavezuje da će izvršiti povrat sredstava Kupcu. 

U slučaju povraćaja sredstava Kupcu koji je robu platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, web knjižara Evro - Book je u obavezi da povraćaj izvrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro i drugih elektronskih metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava isključivo na račun korisnika kartice.

Kupac ne može ni u kom slučaju, ni pod kojim uslovima, zahtevati povraćaj sredstava u gotovini za transakciju izvršenu korišćenjem neke od platnih kartica.

U svim ostalim slučajevima Evro Book d.o.o. vrši povraćaj u dogovoru sa kupcem.