Uskoro nova Evro Book i Blic edicija!

Edicija Biblija u 365 priča i slika broji 12 knjiga, 8 knjiga starozavetnih priča i 4 knjige sa pričama iz Novog zaveta. Od 27 priča iz prve knjige izdvajamo naročito priču o Adamu i Evi i pripovest o izgradnji Nojeve barke. U prvoj knjizi ispričana je i zanimljiva legenda o nastanku svetskih jezika dočarana kroz izgradnju Vavilonske kule, kao i mnoge druge manje poznate, a interesantne priče.


U drugoj knjizi iz edicije Biblija u 365 priča i slika, čitaćete o Jakovu i Isavu, Josiifu i njegovim sinovima, Mojsiju i čuvenom prelasku preko Crvenog mora, dok se u jednoj od priča iz treće knjige prisećamo 10 Božjih zapovesti.

Svaka priča praćena je izuzetnim, originalnim ilustracijama akademskog slikara Nebojše Đuranovića, rađenim tehnikom ulje na platnu, naslikanim upravo za ovo izdanje Biblije, koje je objavljeno uz blagoslov Njegove svetosti patrijarha srpskog gospodina Irineja.
 
Raskošan jezik starozavetnih priča obogaćuje deci rečnik, uči ih figurativnom izražavanju, a struktura starozavetnih priča pomaže im da i sami nauče da se izražavaju u pisanoj formi.
 
Ova edicija knjiga brižljivo odabranih i sažetih priča namenjena je savremenim roditeljima koji će svaki dan u godini odvojiti malo vremena za čitanje sa svojim mališanima. Sigurni smo da ćete za godinu dana, bogatiji za pročitanih 12 knjiga biblijskih priča, biti ponosni na svoju odluku.

Prva knjiga iz ove nove edicije biće u prodaji od 23. januara 2019. godine na kioscima širom Srbije, a svaka naredna svake treće srede u mesecu!


IX knjiga Biblije u 365 prica i slika
V knjiga Biblije u 365 prica i slika