Slavimo Evropski dan jezika!

Kada smo pre 29 godina ulazili u svet izdavaštva, postavili smo jasan cilj – da na izdavačku scenu unesemo kvalitet, kreativnost i inovativnost, da pažljivo osluškujemo želje čitalaca i da knjige učinimo što bližim i pristupačnijim.

Svesni da knjige na stranim jezicima nisu svima lako dostupne i pristupačne, želeli smo da danas na Evropski dan jezika odabrane knjige na engleskom jeziku poklonimo gradskoj biblioteci u Novom Sadu. U Evropskom kutku Novosadske gradske biblioteke proteklih godinu dana deca školskog uzrasta učestvovala su u programu “Bingo Reading Challenge”, koji je za cilj imao da stimuliše decu da čitaju žanrovski različitu literaturu na engleskom jeziku. Gradska biblioteka Novog Sada odlučila je da najvrednije i najuspešnije polaznike programa nagradi prigodnim poklonima, a Evro Book se sa zadovoljstvom priključio ovoj odluci biblioteke grada Novog Sada.

Nadamo se da će uz knjige o avanturama Skubi Dua ili Doktora Hua deca Novog Sada brzo i lako ovladati engleskim jezikom!

Svečana dodele nagrada biće upriličena u sredu 26. septembra u 19 časova, povodom Evropskog dana jezika, u Čitaonici Gradske biblioteke u Novom Sadu, u Dunavskoj 1. Pridružite nam se!

Vaš Evro Book