Šesta knjiga „Biblije u 365 priča i slika” od 19. 6. u prodaji

NOVA šesta knjiga „Biblije u 365 priča i slika”
od srede 19.6. u prodaji na svim kioscima širom zemlje!


Izdavačka kuća „Evro Book” vam predstavlja šestu knjigu iz edicije „Biblija u 365 priča i slika” kroz trideset i jednu starozavetnu priču. Napisane su jednostavnim i razumljivim jezikom, na osnovu bogonadahnute i najstarije knjige na svetu, u kojoj su zabeležene istine i tajne koje je Bog otkrio ljudima. Ove priče će podstaknuti naše najmlađe čitaoce da se, u društvu brižnih roditelja, zajedno upoznaju sa Knjigom nad knjigama i otkriju sve njene tajne. Naš cilj je i da naše najmlađe čitaoce naučimo da zavole knjigu družeći se s njom od najranijeg doba.

Na samom početku ove knjige, u prvih pet priča saznaćete ko je i kako cara Davida zamenio na prestolu. Da li njegov najstariji sin posle smrti Avesaloma, lep i slavoljubiv, Adonija ili pak mlađi skromniji Solomon? Priča „Mudra presuda” ostaviće vas bez daha i saznaćete kako je Solomon uz mudru odluku i čvrst stav, kao sledbenik Reči Božje koje je čuo dan ranije u snu, uspeo da otkrije koja žena laže i potom donese pravičnu presudu. To je bio trenutak kada su svi prisutni na ovom događaju zinuli od čuda i shvatili da je on čovek obdaren mudrošću koju je u amanet dobio od samog Boga kojem se zavetovao da će biti njegov verni sluga, učenik, izaslanik na Zemlji i poštovalac svih zapovesti. Zbog toga je postao izuzetno slavan, cenjen i voljen u narodu. Pridobio je veliko poverenje Izrailjaca i uz njihovu pomoć izgradio Božji hram, po želji svog oca Davida.

U priči „Zidanje Božjeg hrama” otkrićete kako se ovo zdanje vinulo u visine, koliko dugo se gradilo i koji broj radnika je učestvovalo u izgradnji ove veličanstvene građevine na brdu Moriji gde će se nastaniti sam Bog i načiniti brojna čuda za svoje vernike. Potom saznajte zbog čega je vladar postao nadmen, ohol i zaboravio na prvu Božju zapovest okrenuvši se drugim bogovima. Da li je i kako okajao grehe i ko je preuzeo carstvo posle njegove smrti? Sve odgovore i druge poučne priče potražite u novoj šestoj knjizi „Biblije u 365 priča i slika”.

Ove lepe i živopisne priče oplemenjene su ilustracijama urađenim tehnikom ulje na platnu našeg poznatog akademskog slikara Nebojše Đuranovića. Uz blagoslov Njegove svetosti patrijarha Irineja ova edicija predstavlja jedinstvenu riznicu duhovnog blaga za celu porodicu.

Zato u sredu, 19. juna, potražite šestu knjigu iz edicije „Biblija u 365 priča i slika”, koju možete kupiti po neverovatnoj ceni od 399 dinara, u svim bolje snabdevenim kioscima širom zemlje!


Autor: Evro Book/PR


17.06.2019.