Radost darivanja: Evro Book i Metropol Palace hotel nagrađuju najvernije čitaoce!


Dragi naši čitaoci,

Pošto je ovo mesec darivanja, u saradnji sa Metropol Palace hotelom odlučili smo da vas obradujemo poklonom kojem se svi raduju. Prva tri kupaca koji do 30. 12. (do 16.00h), poruče knjige preko našeg sajta www.evrobook.rs, u vrednosti od 3.000,00 RSD i više, dobijaju POKLON-VAUČER za dve osobe u Limegrove Fitness&Spa.

Limegrove Fitness&Spa nalazi se u samom centru prelepog starog dela Beograda, u luksuznom hotelu Metropol Palace, s pogledom na očaravajući Tašmajdanski park. Prostire se na na 1.200 kvadratnih metara, a obuhvata spa cetar sa šest soba za tretmane, u kojima klijentima stoje na raspolaganju jedinstveni tretmani Temple spa, osmišljeni da daju najbolje rezultate. U Spa centru se nalazi i zona za relaksaciju, bazen za plivanje dužine 25 metara, đakuzi, sauna, parno kupatilo, ledena fontana, teretana, studio i prodavnica sportske odeće i kozmetičkih preparata.

Preporuka hotela: Prepustite se relaksirajućim tretmanima u mirnom okruženju i odmorite od gradske buke u Limegrove Spa Centru ili postanite Limegrove član i na taj način iskoristite sve beneficije koje Limegrove Wellness koncept pruža s ciljem da se unapredi vase zdravlje, fizička spremnost i opšte blagostanje. U Limegrove spa Centru cilj je da osvežimo vaša čula i tako doprinesemo revitlizaciji tela i ponovnom pronalažanju unutrašnjeg mira.

I ono najvažnije: Limegrove Fitness i spa svim posetiocima nudi jedinstveno, personalizovano putovanje, specijalno kreirano da zadovolji potrebe svakog klijenta. Spa Recepcija: 060 6419 102

Želimo vam puno sreće i da baš vi osvojite ovaj fantastičan poklon i uživate u spa oazi, u prelepom ambijentu Limegrove Fitness&Spa, koji se nalazi u okviru beogradskog hotela Metropol Palace, u Bulevaru kralja Aleksandra 69.

Ponuda važi za sve koji na teritoriji Republike Srbije imaju adresu za dostavu paketa.


Srećne novogodišnje i božićne praznike želi vam...

Vaš Evro Book
Evro Book: Najbolje Knjige – Najbolji Prijatelji.

#evrobook #radostdarivanja #najboljeknjigenajboljiprijatelji
26.12.2019.