Počinje Sajam knjiga u Beogradu!

63. međunarodni sajam knjiga u Beogradu uskoro počinje, a Evro Book, jedan od najstarijih srpskih nezavisnih izdavača, koji ove godine obeležava svoj 29. rođendan, za predstojeći Sajam pripremio je veliki broj novih izdanja, iznenađenja i zanimljivosti.

Kao i svake godine, snizili smo cene svojih izdanja u rasponu od 30 do 70 odsto. Osim toga, zahvaljujući našim partnerima obezbedili smo i razne poklončiće za naše kupce!

Evro Book će se posetiocima predstaviti na dva štanda u sklopu sajma knjiga – u hali 1 (Arena) i hali 4. Ove godine, kao i prethodne bićemo izlagač i na Sajmu obrazovanja i nastavnih sredstava, koji će se od 24. do 28. oktobra održati u hali 2a.
Partneri naše kuće pripremili su mnogobrojne poklone i iznenađenja za posetioce naših štandova. Rame uz rame sa nama, na Beogradskom sajmu knjiga biće prisutni i prijatelji iz kompanija Aleva, Aksa, Bahus, Blic, DIS, Delhaize, Pošta Srbije (Post Shop), Pertini, Pulse, ProCredit Bank, Mivela, Multiaktiv, Metro, St. Nicolas, Sensa magazin, S Press (Crna Gora), Super Vero i UniverExport. Svojevrstan sajam knjiga će se održati i u prodajnim objektima pojedinih partnera, koji će tokom oktobra i novembra ponuditi Evro Book izdanja po sjajnim cenama.

Ljubitelji književnosti imaće priliku da na našem glavnom štandu u Areni Hale 1 upoznaju popularne pisce čija dela objavljuje naša kuća. Prvog dana Sajma, u nedelju 21. oktobra u 16h predstavljamo monografiju „Mlada Bosna”. U ponedeljak, 22. oktobra družimo se sa Sašom Edijem Đorđevićem i Marijom Miketić koji promovišu njihove nove knjige, „Četnik” u 17.30h i „Crveni ibis” u 18.30h. U utorak, 23. oktobra promovišemo novu knjigu Ljiljane Šarac, „Starija” u 17.30h, a odmah potom i roman prvenac Snežane Veljković, „Krila u mermeru” u 18.30h. Sreda, 24. oktobar rezervisana je za našeg specijalnog gosta iz Švedske, pisca popularne knjige „Lagom”. Sa Geranom Everdalom družimo se od 18 do 19h, a svi kupci knjige „Lagom” imaće priliku da degustiraju švedsku hranu. Četvrtak, 25. oktobar posvećujemo deci! Pripremili smo razne aktivnosti za decu tokom celog dana, zahvaljujući našim partnerima iz Pošte Srbija, Bahusa, Pertinija i Aleve. A od 17.30h imate priliku da upoznate vaše omiljene bukstagramerke koje će vam preporučivati Evro Book knjige po njihovom izboru, a moći ćete da ih pitate sve što ste oduvek hteli. U petak, 26. oktobra predstavljamo konkurs „Tvoja reč” koji realizujemo uz naše partnere iz Bookmate servisa i od 17.30h ćete imati priliku da se upoznate sa članovima žirija i dobijete sve informacije u vezi sa konkursom. Zatim se druženje nastavlja sa Aleksandrom Mihajlović koja će od 18.30h potpisivati svoju najnoviju knjigu „Zapričavanje. Zavaravanje. Zavirivanje.” U subotu, 27. oktobra predstavljamo knjigu, „Aleksandar I – Viteški kralj” u 15h, a od 16h se družimo sa našom divnom ilustratorkom Anom Grigorjev.

Ovogodišnji sajam biće specifičan po tome što će na njemu premijeru doživeti mnoga nova izdanja naše kuće – dugoočekivana knjiga „Hari Poter i putovanje kroz istoriju magije”, zatim „Tajni život velikih pisaca” i „Tajni život velikih reditelja”, kao i hit-knjiga o japanskom konceptu života pod nazivom „Vabi-sabi”. Najmlađe ćemo obradovati novim knjigama o mišu-detektivu, Džeronimo Stiltonu, kao i slikovnicama o Čudesnoj ženi. Za ljubitelje trilera pripremili smo nekoliko novih naslova specijalno za Sajam knjiga: „Nešto je u vodi”, „Čik pogodi” i „Između nas”.

Ne zaboravite da nas pratite na društvenim mrežama: https://www.facebook.com/evrobook/ i https://www.instagram.com/evrobook/?hl=sr kako biste učestvovali u nagradnim igrama koje ćemo organizovati u saradnji sa našim partnerima!

Vidimo se na Sajmu!
#evrosajam2018