PADA LIŠĆE – PADAJU CENE: ZA EB ONLAJN SAJAM NE TREBA TI ZAJAM!

Izdavačka kuća „Evro Book” nije zaboravila da  je mesec oktobar rezervisan za sajamske  aktivnosti. Iako ove godine Sajma knjiga najverovatnije neće biti iz opravdanih razloga, to ne znači da treba ukinuti i SAJAMSKE POPUSTE. Zato računajte da od 16. 10. do 1. 11. 2020. imate sve sajamske prednosti koje podrazumevaju sniženja od 35% do čak neverovatnih 70% popusta na određene naslove.

Popusti važe za sve knjige na našem sajtu koje su dostupne za poručivanje, a ako se odlučite da se ipak prošetate do naše knjižare u Dimitrija Tucovića 41, na Zvezdari, računajte na iste cenovne pogodnosti.

Na EB ONLAJN SAJMU dostupna su neka od novijih izdanja, između ostalog i četvrta ilustrovana knjiga o dečaku čarobnjaku – „Hari Poter i Vatreni pehar“, a naravno tu su i drugi popularni naslovi:

-        „Biografika: Leonardo”, nova knjiga pisana u formi infografike;

-        „Krvava pomorandža”, uzbudljiv psiho-triler;

-        „Nemačka kuća”, istorijski roman;

-        „Naći ću te”, medicinski-triler;

-        „Poznata tama”, triler;

-        „Tražim srodnu dušu”, ljubavni roman;

-        „Bračna proba”, ljubavna komedija…

 

Predstavljamo vam i nove knjige vaših omiljenih domaćih pisaca:

-        „Doktor”, Saše Edija Đorđevića;

-        „Studen kamen”, Jelene Dramićanin,

-        „Biblioteka porodice Gradinovački”, S. M. Veljković;

-        „Zlatna žila”, Ljiljane Šarac;

-        „U službi krune”, Dušana Bapca i Čedomira Vasića.

Nikako ne smemo da zaboravimo na naše najmlađe i najslađe čitaoce, te smo specijalno za njih pripremili nove bojanke iz edicije „Šareni svet”, koje će mališani obožavati: „Vile”, „Ubaci u brzinu”, „Princeze”, „Moćni heroji” i „Maskenbal”. Tu su, naravno, i knjižice iz drugih serijala: „Pepa prase”, „Džeronimo Stilton”, „Tea Stilton”, „Pčelica Maja”, „Nodi”, neverovatni „Štrumpfovi”, popularne ljute ptice „Angry Birds”, nepobedivi „Superheroji”, čuveni „Kalimero” i drugi poznati crtani junaci za koje su vaši mališani sigurno već čuli.
Ako vaše dete obožava životinje preporučujemo četiri knjige iz serijala „Seosko imanje” uz koje na poklon idu i predivne igračkice domaćih životinja, a tu je i velika ilustrovana knjiga „Seosko imane i život u selu”.

Nešto novo i uzbudljivo donose knjige sa aplikacijama za proširenu stvarnost „Velika knjiga istraživača” i „Nevolje na farmi”, koje su izazvale veliko interesovanje i potražnju od trenutka kada su se pojavile. U jesenjim mesecima, možemo slobodno da istaknemo da su najtraženije i najprodavanije knjižice o ljupkoj devojčici zombiju, a njeno ime je Mortina. To su: „Mortina – Da pukneš od smeha!” i „Mortina i dosadni rođak”. Ako vaše dete voli zanimljive, izmišljene likove, mašta o pravom prijateljstvu, prihvata različitosti, onda će ga Mortina oduševiti. Ona je zabavna, kreativna, toliko slična „normalnoj” deci, a u stvari ni nalik njima.

Kao i uvek do sada, s ponosom ističemo da je Ministarstvo kulture i informisanja podržalo objavljivanje knjige „Mama”, belgijske autorke Elen Delforž, kao doprinos borbi protiv nasilja nad ženama. Pored divnih kratkih lirskih priča u knjizi ćete naći neverovatne ilustracije majki iz svih delova sveta.

Preporučujemo da ostanete u svojim toplim domovima, umotani u omiljeno ćebence sa šoljom toplog čaja ili sveže domaće kafe i tako ušuškani natenane prelistate stranice naše „onlajn” prodavnice (evrobook.rs), i tako bezbedno, bez žurbe, gužve, nepotrebnog čekanja, gurkanja, izbegavajući stresne situacije birate omiljene knjiga iz naše ponude kojima ćete, sigurni smo, obogatiti svoju kućnu biblioteku.

Nedostaje nam što ne možemo da se vidimo kao na „pravom” Sajmu knjiga, da proćaskamo i razmenimo utiske, ali smo svakako zadovoljni što su nam savremene tehnologije omogućile da ipak nastavimo naše divno knjiško druženje „onlajn”.

Uživajte u kupovini i javite koje ste knjige ovom prilikom odabrali! :)

 

Takođe, ne zaboravite da nas pratite na društvenim mrežama:

FACEBOOK

INSTAGRAM

TWITTER

YOUTUBE

Učestvujte u #EvroBook nagradnim igrama, jer volimo sa vama da delimo naše „male” knjige koje su zaslužne za velike radosti!

 

Knjiški pozdrav šalje vam

Vaš Evro Book tim!

#EVROBOOKONLAJNSAJAM2020 #EBONLAJNSAJAM2020


13.10.2020.