ODLIČNA PONUDA: 3 knjige za 999 dinara uz poklon

Dragi naši evrobukovci,

Za početak aprila pripremili smo nove, još bolje akcije! Već smo najavili neophodan priručnik „Kako da izbegnemo koronu”, koji je napisao dr Vang Džou sa timom lekara i naučnika iz Centra za suzbijanje i kontrolu virusa COVID-19, u kineskoj provinciji Hubej, žarištu epidemije. Zahvaljujući njihovim naporima na suzbijanju zaraze, žitelji Hubeja nedavno su se vratili normalnom životu; prevazišli su najteže trenutke i izborili se sa infekcijom prouzrokovanom korona virusom COVID-19, pogubnom za najosetljiviji deo populacije – starije od 65 godina, ali i mlađe koji boluju od pridruženih, hroničnih bolesti.

Priručnik je podeljen u nekoliko segmenata. Jedan je namenjen najširem delu populacije i upoznaje nas sa odlikama virusa kovid 19, neophodnim preventivnim merama koje pojedinačno ali i sistematski treba da sprovedemo i ispoštujemo do kraja. Drugi segment je namenjen stručnoj javnosti, lekarima i drugim medicinskim radnicima, kao i institucijama čiji je zadatak da detektuju zarazu i spreče njeno nekontrolisano širenje.

Bitan deo ove knjige su i saveti o očuvanju psiho-fizičkog zdravlja i pozitivnog stava, što zahteva adekvatnu ishranu i umerenu fizičku aktivnost u karantinskim uslovima. Na kraju je praktična tabela za samoevaluaciju pomoću koje samostalno možete proveriti da li simptomi koje imate ukazuju na infekciju kovidom 19. Sve to i mnogo više naći ćete u ovom sažetom i izuzetno korisnom pregledu informacija, koje su kineski stručnjaci nesebično podelili sa celim svetom. Oni su u svojoj borbi krenuli od nule – nama se pruža prilika da se oslonimo na njihova saznanja, iskustva i rezultate naučnih istraživanja. Zato ovu knjigu preporučujemo svim odgovornim ljudima, spremnim da uz male promene životnih navika mnogo doprinesu sopstvenom zdravlju, zdravlju svojih najmilijih i svih nas.

Priručnik „Kako da izbegnemo koronu” POKLANJAMO vam ako kupite 3 knjige ili svih 7 knjiga iz ove ponude!

 

U ponudi su naslovi:

  1. „Čik pogodi”, Kris Makdžordž
  2. „Divljaci”, Sabri Luatah
  3. „Ekspedicija”, Bea Usma
  4. „Gde nestaju odbegli”, Ema Rouli
  5. „Karneval senki”, R. Dž. Elori
  6. „Pred svitanje”, Suzan Luis
  7. „Samo moja draga”, Gejbrijel Talent

 

Ukoliko odaberete bilo koja tri naslova iz ponude, po ceni od 999 dinara, priručnik „Kako da izbegnemo koronu ” dobijate na poklon. Knjige poručujete klikom OVDE. Poštarina se naplaćuje 200 dinara.

Ako se pak odlučite da svoju biblioteku obogatite sa svih 7 naslova iz ove neverovatne ponude po sjajnoj ceni od 1.999 dinara, priručnik „Kako da izbegnemo koronu” takođe dobijate na poklon. Knjige poručujete klikom OVDE. Poštarina se NE naplaćuje!

 

Svi vi koji želite samo priručnik „Kako da izbegnemo koronu” možete ga poručiti po promotivnoj ceni od 399 dinara, klikom OVDE.

 

Ostanite kod kuće, sačuvajte svoje zdravlje i družite se sa najboljim prijateljima koji će vam ulepšati karantinske dane.

 

Vaš Evro Book
Evro Book: Najbolje knjige – najbolji prijatelji.


10.04.2020.