Ne propustite: 6. Međunarodna noć Hari Poter knjiga 2020.Dragi Poterhedi,

Kao što znate bliži nam se Međunarodna noć Hari Poter knjiga.

Ove godine, širom sveta, fanovi Harija Potera i čudesnog Hogvorts sveta magije, proslaviće je u četvrtak, 6. februara.

Izdavačka kuća „Evro Book” se i ove godine priključuje obeležavanju ove noći odobravanjem dodatnog popusta (još 10%, što je ukupno 30%) na sva naša Hari Poter izdanja za sve online porudžbine (preko sajta i društvenih mreža) kao i za porudžbine preko telefona (011/344 66 18) od 3. do 9. februara 2020. godine.

Takođe, u saradnji sa Dečjim odeljenjem Biblioteke grada Beograda „Čika Jova Zmaj” i Izdavačkom kućom „Čarobna knjiga” upriličićemo druženje sa starim i budućim fanovima Harija Potera, ljubiteljima fantastike i svima vama koji ste radi da budete deo ovog globalnog događaja. Tema ovogodišnje Noći Hari Poter knjiga je Tročarobnjački turnir. Inspirisani likovima koje nam je predstavila britanska spisateljica J. K. Rouling (Džoana Džo Mari, devojačko Rouling /Joanne Murray, Rowling; Bristol 31. jul 1965) u ovom sjajnom serijalu, ideja je da 6. februara u 18h svi vi maskirani (lik iz knjige po izboru) budete u Zmaj Jovinoj 1, međusprat (Dečje odeljenje Biblioteke grada Beograda). Dođite da učestvujete u TROČAROBNJAČKOM KVIZU ZNANJA. Ako volite da crtate možete ilustrovati omiljene delove iz ilustrovanih izdanja od kojih ćemo napraviti MAGIČNU IZLOŽBU, a ljubitelji pisane reči moći će pred publikom da pročitaju svoje omiljene delove iz knjige „Hari Poter i Vatreni pehar”. Biće tu još lepih iznenađenja. Ne zvuči li vam sve tako magično… pardon, zabavno!? Kviz-druženje se organizuje i u Dečjem odeljenju gradske biblioteke u Zrenjaninu, ne propustite ako ste tamo!

Dođite da se družimo, pričamo o Hariju Poteru i prelistavamo sjajne ilustrovane knjige: „Hari Poter i kamen mudrosti”, „Hari Poter i dvorana tajni”, „Hari Poter i zatvorenik iz Askabana” i ovogodišnje izdanje „Hari Poter i Vatreni pehar” (8. oktobra 2019. objavljeno u Velikoj Brtaniji, a ubrzo zatimi i u Srbiji, u izdanju naše kuće).

Serijal knjiga o Hariju Poteru, jedan je od najprodavanijih romana za decu i tinejdžere. Prvih sedam knjiga objavljeno je od  1997. do 2007. godine, a osma „Hari Poter i ukleto dete” 2016. godine. Ove hit knjige prodate su pola milijarde primeraka u preko 200 zemalja. Prevedene su na 80 svetskih jezika i na osnovnu ovih knjiga nastalo je osam filmskih hitova.

Ako još uvek niste upoznati sa svetom Hari Poter magije, iskoristite ovaj promotivni period i poručite knjige po izuzetno povoljnim cenama! S druge strane, vama koji ste odavno pročitali sve Hari Poter delove, preporučujemo četiri ilustrovana izdanja, kao i knjigu koja će vas najbolje uvesti u fantastični svet magije „Hari Poter i putovanje kroz istoriju magije”. Za ljubitelje bojanki izdvajamo: „Bojanku magičnih stvorenja” i „Bojanku magičnih likova i mesta”. Više o preporučenim knjigama OVDE.

Ne zaboravite da pratite Evro Book na društvenim mrežama i #HarryPotterBookNight za najnovije vesti i informacije o dešavanjima posvećenim Međunarodnoj noći knjiga o Hariju Poteru!


Vaš Evro Book
#EvroBook #NajboljeKnjigeNajboljiPrijatelji #HarryPotterBookNight


24.01.2020.