„Nacrtajte trolove“ – Rezultati konkursa

Konkurs „Nacrtajte trolove“, koji smo organizovali povodom objavljivanja nove edicije knjiga za decu „Upoznajte trolove“ zatvoren je u četvrtak 25. maja.

Iako smo očekivali veliki broj sjajnih radova, nismo očekivali da će nas ljubitelji knjiga staviti na tako težak zadatak! Pristiglo je više od 100 sjajnih crteža prepunih boja, koji su nam priuštili sate zabave.

Nakon dugog većanja, petočlani žiri je odlučio da umesto planirana tri, nagradi čak osam crteža koji su se po kreativnosti malo izdvojili u odnosu na ostale i osvojili po jedno Evro Book izdanje po izboru naše redakcije. Žao nam je što nismo u mogućnosti da nagradimo sve učesnike konkursa ali ćemo se potruditi da u bliskoj budućnosti organizujemo još sličnih takmičenja i nagradimo mnoge čitaoce.

Posebnu nagradu, paket Evro Book izdanja, dodeljujemo odeljenju II/4 u O.Š. „Miloje Vasić“, koji zajedno učestvovali u konkursu „Upoznajte trolove“ i veoma nas oduševili.

Čestitamo pobednicima i pozivamo ih da se jave putem svojih profila na društvenim mrežama kako bismo se dogovorili oko preuzimanja a ostalim učesnicima zahvaljujemo i pozivamo ih da učestvuju u nekom od narednih konkursa.

Edicija „Upoznajte trolove“ u prodaji je na svim kioscima i ostalim prodajnim mestima širom Srbije.

16.06.2017.