Jedinstvena edicija knjiga: Dvanaesta knjiga „Biblije u 365 priča i slika” od 25. 12. u prodaji


Nova dvanaesta knjiga „Biblije u 365 priča i slika”

od 25. decembra u prodaji na svim kioscima širom zemlje!


Izdavačka kuća „Evro Book” vam predstavlja dvanaestu knjigu iz jedinstvene edicije ilustrovane „Biblije u 365 priča i slika”. Ova knjige sadrži trideset i tri novozavetne priče. To su prosvetljujuća, inspirativna, dirljiva i istinita predanja o Bogu i ljudima koje nas uče kako da živimo po zapovesti i volji Tvorca. Ova zbirka bogonadahnutih propovedi napisana je jednostavnim jezikom, koje svako može da razume, s ciljem da istine i tajne koje je Bog poverio ljudima uđu u svaki dom i stignu do najmlađih čitalaca. Mališani će instiktivno usvojiti nova saznanja iz Knjige nad knjigama koja će im predočiti važnost čitanja, obrazovanja i lepog vaspitanja. Nasušna potreba čoveka je da živi i radi po zapovesti i volji Božjoj, zato je važno da ovakva štiva krase kućnu biblioteku svakog doma kao podsetnik da neke odgovore možemo naći i u ovakvim literarnim delima.

Knjiga počinje potresnom pričom „Put na Golgotu” u kojoj Sin Božji nosi, navaljen na njegova nejaka pleća, ogroman drveni krst jedva hodajući iznuren od bičevanja i višečasovnih ispitivanja pred Pontijem Pilatom koji je pod pritiskom ogorčenog i nevernog naroda naredio njegovo pogubljenje. Potom slede još dve dirljive priče: „Raspeće sina Božjeg” i „Poslednji sati i smrt” u kojima se opisuje Isusovo mučeničko stradanje pred nevernicima koji su se bestidno radovali gašenju života nevinog Bogočoveka. Sin Božji se žrtvovao za spasenje grešnih ljudskih duša i u poslednjim trenucima svog ovozemaljskog postojanja, nesnosnim bolom izmučen, izdahnuo je moleći Boga za oprost: „Oče, oprosti im, jer ne znaju šta rade!”

Ovo je poslednja knjiga iz ove sjajne edicije i sa njom su zaokružene sve starozavetne i novozavetne priča. U ovoj knjizi se pripoveda o prolaznosti ovozemaljskog života i postojanju večnog Božanskog sveta. To potvrđuju čudesne i poučne priče: „Ustao je iz mrtvih”, „Neverni Toma”, „Ljubiš li me?”, „Silazak Svetog Duha na apostole”… U ovim pričama se govori o vaskrsenju Sin Božji, Isus Nazarećanina, koji je vaskrsao u treći dan po smrti i svojim učenicima se potom javljao na raznim mestima i u raznim prilikama, i to narednih četrdeset dana sve dok se nije uzneo na nebo i otišao Ocu svom nebeskom. Da li znate šta se dogodilo u deveti dan po Hristovom vaskrsenju? Kako su apostoli naučili da propovedaju na jezicima koje svaki čovek može da razume? Pročitajte ove uzbudljive, dirljive, očaravajuće i neverovatne priče koje će vas uvesti u svet najdragocenijih tajni, dostupnih i razumljivih svima! Saznajte zbog čega se Knjiga nad knjigama završava pričom „Novo nebo i nova zemlja” i uživajte otkrivajući nove istine.

Ova knjiga, kao i prethodne, oživljena je sjajnim ilustracijama urađenim tehnikom ulje na platnu našeg poznatog akademskog slikara Nebojše Đuranovića. Uz blagoslov Njegove svetosti patrijarha Irineja ova edicija predstavlja jedinstvenu riznicu duhovnog blaga za celu porodicu.

Ne propustite priliku i već sutra potražite 12. knjigu i kompletirajte kolekciju „Biblija u 365 priča i slika” po neverovatnoj ceni od 399 dinara, u svim bolje snabdevenim kioscima širom zemlje!24.12.2019.