GLASOVNA APLIKACIJA: Od sada preko Whisperr-a slušajte odlomke iz Evro Book knjiga

Preko nove društvene aplikacije Whisperr moći ćete da slušate najzanimljivije odlomke najpopularnijih i najnovijih izdanja Evro Book-a!

Instalirajte aplikaciju i slušajte nas!

Evro Book je odlučio da svoje čitaoce počasti nečim sasvim novim i jedinstvenim. Naši čitaoci će od sada imati priliku da poslušaju odlomke iz naših izdanja na platformi Whisperr. Naša želja je da čitaocima približimo naše knjige na jedan življi i intimniji način. Prepustite se čarima glasa i pustite da vas uvede u divan i neponovljiv svet knjige.

Whisperr je društvena aplikacija zasnovana na glasu i na toj platformi ćete moći da poslušate odlomke iz naših najnovijih i najpopularnijih izdanja. Aplikaciji Whisperr možete pristupiti preko našeg sajta, i nakon kratke registracije imaćete pristup audio odlomcima naših knjiga. Nakon što ste preslušali snimak na aplikaciji možete se vrlo lako, jednim klikom vratiti na naš sajt i nastaviti istraživanje. A možete iskoristiti priliku dok ste na aplikaciji Whisperr da upoznate interesantne ljude s kojima možete započeti priču deleći utiske o knjigama. Na vašem vlastitom audio profilu na aplikaciji možete nas počastiti vašim čitanjem odlomaka naših knjiga.

Whisperr je aplikacija za druženje, za upoznavanje i za razgovor. Šire gledano Whisperr je nova društvena mreža zasnovana na audio sadržaju, to jest na glasu. Korisnici na aplikaciji prave profile tako što snimaju svoj glas u trajanju od 10 sekundi do 3 minuta, a sa drugim korisnicima razgovaraju u formi glasovnih poruka. Na Whisperr-u fokus je u potpunosti pomeren sa vizuelnog sadržaja na audio sadržaj. Svaki profil može da ima samo jednu sliku i ona je predstavljena u malom formatu. Takođe, slike se prikazuju sa 10 sekundi zakašnjenja od trenutka kada počne snimak glasa kako bi slušalac posvetio punu pažnju onome što čuje.

Stavljanje fokusa na audio sadržaj je u skladu sa opštim svetskim trendom pojačane potražnje i konzumacije audio materijala u raznovrsnim formatima kao što su audio knjige, podkasti, radio itd.

Preuzimanje aplikacije Whisperr moguće je samo preko Google Play Store-a klikom na LINK.

 

Vaš Evro Book


10.10.2019.