Foto-konkurs: Samo volimo praznike & ništa više!


„Preko brda preko brega,
i debelog snega,
jure neke čudne sanke,
srebrne i tanke.
Deda Mraze, Deda Mraze,
ne skreći sa staze,
ne oklevaj, ne dremaj,
već poklone spremaj…”

 

     Da li je i vas preplavila praznična euforija? Da li i vi skakućete po kući pevajući dečje novogodišnje pesmice?  Da li ste već završili s kićenjem jelke i pažljivo odabrali poklončiće? Da li i vi praznike slavite u krugu dragih prijatelja i porodice uz svakojake đakonije, uz nezaobilazne Fruvitine sokiće, a večernje časove uvek ostavljate za druženje sa #EvroBook omiljenom knjigom? Ako je tako, pozivamo vas da učestvujete u našem foto-konkursu „Samo volimo praznike & ništa više!”. 

   U želji da zavirimo u vaš dom i pogledamo koliko se radujete i kako proslavljate novogodišnje i božićne praznike, odlučili smo da doprinesemo vašem slavljeničkom raspoloženju i još više vas obradujemo lepim poklonima koje smo pripremili zajedno sa našim dragim prijateljima iz Fruvite. Šta treba da uradite?

   Sve što treba da uradite da biste baš vi osvojili praznični Evro Book i Fruvita paketić jeste da pratite stranice Evro Book i Fruvita na Fejsbuku i Instagramu i da na svom Fejsbuk ili Instagram profilu objavite što lepšu i kreativniju fotografiju, koja opisuje kako se radujete i proslavljate praznike. U opisu fotografije obavezno stavite heštegove: #evrobookdarivanje, #samovolimopraznikeinistavise i #evrobookfotokonkurs, i označite profile: @evrobook i @fruvitasokovi.

   Svake nedelje ćemo nagraditi 3 najlepše fotografije po oceni žirija, koji će činiti predstavnici Izdavačke kuće Evro Book i kompanije Fruvita.

   Kreativni foto-konkurs traje od 17. decembra 2019. do 14. januara 2020. godine i u njemu mogu mogu učestvovati svi koji imaju adresu za dostavu paketa na teritoriji Srbije.

  Radujemo se fotografijama na kojima ćete nam pokazati kako vi proslavljate praznike i svim učesnicima želimo puno sreće i puno nezaboravnih prazničnih trenutaka po kojima ćete pamtiti ovu zimu!


Radujmo se praznicima! Živeli!

Vaš Evro Book


17.12.2019.