Četvrta knjiga „Zveri” od 7. 8. u prodaji!

Izdavačka kuća „Evro Book” predstavlja vam četvrtu knjigu „Zveri”, iz edicije „Velika slikovnica”, u jedanaest zanimljivih poglavlja. Saznaćete sve o opasnim zverima, kako je izgledao sabljozubi tigar, gde su živeli ovi predatori, zbog čega su izumrle neke vrste i koje zveri danas vrebaju planetom. Ova knjiga je namenjena najmlađim čitaocima, deci predškolskog i školskog uzrasta, ali i svim ljubiteljima životinjskog sveta.

U uvodnom poglavlju naučićete ponešto o prvim zverima, otkriti zanimljivosti o sabljozubom tigru, ko je bio megantereon, a kako je izgledao mahajrodus. Zašto ove životinjske vrste više ne postoje? Sve to i još mnogo toga otkrijte u prvom poglavlju ove fantastične knjige.

Iz narednih poglavlja saznaćete više o čuvenom „kralju životinja”, gde živi, kako se ponaša u grupi, zašto obeležava teritoriju i ko brine o mladuncima. Kako se lav oglašava, koliko spava i kako se hrani, otkrićete čitajući ovu knjigu.

Da li znate koja je prelepa zver, savršeno građena za brzo trčanje, najbrža kopnena životinja na svetu? Gepard! Verovali ili ne, ovaj trkač tankih nogu i male glave, može da dostigne brzinu i do 100 kilometara na čas.

Dragi naši mali istraživači, krenite u pustolovinu uz ovu neverovatnu knjigu i saznajte kako žive panteri, tigrovi, pume i ostale zanimljive zveri. Upustite se u uzbudljivo putovanje i otkrijte zašto se kaže: Ne diraj lava dok spava, ili da je neko ljut kao ris. Ko vodi glavnu reč u porodici hijena?

To nije sve! U ovoj živopisno ilustrovanoj knjizi o čudesnom svetu životinja čeka vas još mnogo zanimljivosti.

Potražite svoj primerak u svim bolje snabdevenim kioscima širom zemlje, po neverovatnoj ceni od 399 dinara. Uživajte u čitanju knjige „Zveri” i spremite se za novo iznenađenje od Izdavačke kuće „Evro Book”.


Autor: Evro Book/PR
Foto: Evro Book/dizajn


02.08.2019.