Četvrta knjiga „Biblije u 365 priča i slika” od sutra u prodaji

NOVA četvrta knjiga „Biblije u 365 priča i slika”

od sutra u prodaji na svim kioscima širom zemlje!


Izdavačka kuća „Evro Book” vam predstavlja četvrtu knjigu iz edicije „Biblija u 365 priča i slika” u trideset starozavetnih priča. Napisane su jednostavnim i razumljivim jezikom, na osnovu bogonadahnute i najstarije knjige na svetu, u kojoj su zabeležene istine i tajne koje je Bog otkrio ljudima. Ove priče će podstaknuti naše najmlađe čitaoce da se, u društvu brižnih roditelja, zajedno upoznaju sa Knjigom nad knjigama i otkrivaju njene vrednosti.

Izdvajamo, na samom početku četvrte knjige, dve divne priče „Rušenje Valovog oltara” i „Božji znak”. Ukoliko ste pročitali treću knjigu, koja se završava pričom „Bog pozva Gedeona”, znate kakve su sve nedaće zadesile Izrailjce kada su se okrenuli od Boga i zaboravili na svoja obećanja. Sedam godina ratovanja, patnje, gladi i bekstva od snažnijeg i strašnijeg neprijatelja – Medijanaca. Isrpljen i napaćen narod sad moli Gospoda da im oprosti grehe i izbavi ih iz kandži nadmoćnog i nemilosrdnog protivnika, te im Bog šalje svog izabranika Gedeona, koji će vođen Božjom rukom i na njegov znak izvojevati mir Izrailjcima. Pobedom Božjih poslušnika počinje četvrta knjiga „Biblija u 365 priča i slika”.

Takođe, izdvajamo priču „Verna snaha Ruta”. Dirljiva priča, obojena najdubljim osećanjima, koja vas zasigurno neće ostaviti ravnodušnim. Hrabra žena i majka Nojemina posle velikih porodičnih tragedija koje su je zadesile, spletom nesrećnih okolnosti, ostala je sa dve divne mlade snahe, Rutom i Orfom. Kako su se tri udovice jedna drugoj našle u teškim vremenima i koliko ih je ljubav i patnja prema muževima i sinovima spojila, saznaćete kada pročitate ovu priču do kraja, uz nastavak „Marljiva Ruta”.

Pored svih ovih lepih i poučnih priča tu su i izuzetne ilustracije urađene tehnikom ulje na platnu našeg poznatog akademskog slikara Nebojše Đuranovića. Svi crteži su prilagođeni deci i mladima i oni nam prenose večne istine i vrednosti te dočaravaju vreme od postanka sveta i čoveka do dolaska Sina Božjeg na zemlju i novog saveza s ljudima. Uz blagoslov Njegove svetosti patrijarha Irineja ova edicija predstavlja jedinstvenu riznicu duhovnog blaga za celu porodicu.

Zato ne časite časa i već sutra nabavite četvrtu knjigu iz edicije „Biblija u 365 priča i slika”, koju možete kupiti po neverovatnoj ceni za samo 399 dinara, u svim bolje snabdevenim kioscima širom zemlje! Obećavamo da ćete uživati čitajući još jednu neverovatnu knjigu prožetu duhovnim vrednostima i bogatu dragocenim poukama.


23.04.2019.